Tascc enkät!

Hej alla tatueringsgalna! Har du någonsin gjort en tatuering hos mig, eller hos någon annan tatuerare får du mer än gärna fylla i denna enkät som finns på följande länk. Det gäller små som stora tatueringar och detta är en viktig statistik för branschen.

I helgen som var nu hade SRT (Sveriges registrerade tatuerare) sitt årsmöte, men jag kunde tyvärr inte närvara. Jag fick i alla fall – från mina vänner i branschen – den här länken.

”Tascc är ett frågeformulär riktat till tatuerade människor (från en liten tatuering till hela kroppen full) med målsättning att samla in statistik och ge en rättvis bild av tatuering och eventuella problem det kan medföra. Som läget är nu är statistiken som lagar och regler ska baseras på bristfällig och orättvis.

Av tatuerare, för att ge bra statistik att basera forskning på och skapa en bättre miljö för både tatuerare och kunder.”

Du är självklart anonym med dina svar!

Tryck HÄR för att ta dig till enkäten. Den tar bara någon minut att fylla i!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up