Gott nytt år!

Vilket häftigt år det har varit! Idag bockar jag av det som har varit det första året som egenföretagare för mig och när jag går igenom alla tatueringarna jag har gjort, känner jag mig väldigt glad! Det har varit en riktig häftig utveckling sen jag startade eget och kan styra mitt egna kaos! 😉 Tusen stora tack till alla mina kunder, gamla som nya, som har varit en del av det här häftiga året som har varit. Tack för era förtroenden! ❤️
Året har varit händelserikt, jag har betat av 2 mässor, varit på en hejdundrandes bra hygienutbildning (kunskap är makt!) lärt känna nya personer i min bransch, blivit medlem i SRT (Sveriges registrerade tatuerare, för en säker och seriös bransch) och summa summarum av det hela: För en gångs skull i min karriär har det varit mer skratt och svett, än blod och tårar! Tack så in i h*lvete! Jag ser mycket fram emot det kommande året!
Och tack till min vän och Kollega Nathalie Dreilick för det gångna året, jag ser fram emot fler äventyr med dig 2020! 🤩
Jag önskar alla vänner, kollegor i branschen, kunder, följare, gillare, bekanta och diverse haters ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Tack som F ännu en gång! Vi ses igen 2020 och då blir det ännu mer kaos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up