Summering: Sisters Tattoo & Art expo 2020

Lägligt nog drog jag på mig en förkylning precis innan mässan, vilket gjorde att jag stod i valet och kvalet att ställa in allt. Men efter att ha känt efter ordentligt och funderat över HUR pass orkeslös jag är, tryckte jag i mig allt som finns i lindringsväg (ipren, Echinaforce, nässpray m.m…) och tog mig ändå igenom hela mässan! Tack alla kunder som stod ut med mitt snörvlande och snytande! Helgen gick skitfort även den här gången och jag är absolut nöjd med helgen.

Stort tack till min vän Linda som underlättade mitt arbete, vad hade jag gjort utan dig? Antagligen glömt hälften av precis allt och kört fel femtioelva gånger inne i Lund, om inte mer! Du skötte dig exemplariskt när du tog hand om kunderna mellan varven och hämtade kaffe till mig! <3

Jag hade superkul och allt kändes skitbra, tack även till mina “grannar” på mässan Ullis och Karin, vilken suverän stämning vi hade! Vi ses igen!

Jag hamnade även en sväng i Expressen, se artikeln HÄR!
Allt annat än charmig vinkel på mig och jag har INTE en studio som heter Ronja Kaos, jag är som ni vet på Queenstreet Tattoo. Om man nu ska vara lite mer korrekt! 😉

Liten bildbomb från mässan:
(Fotografer är både jag och Linda Trelde)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up