Nytt projekt: TATTOO QUEENS

Låt mig presentera det nya tillskottet bland mina projekt: TATTOO QUEENS! Jag driver detta tillsammans med min vän och kollega Nathalie Dreilick (ägare av Queenstreet Tattoo).

En kortare summering av det hela:

VAD ÄR TATTOO QUEENS?
Detta är ett projekt som vi har för att lyfta fram både tatuerare och tatuerade kvinnor/ickebinära. Grunden till detta är att de flesta vi ser på nätet med tatueringar, som är med i tidningar och på sociala medier, är modeller. De allra flesta som har tatueringar är faktiskt vanligt folk, och det är inte alltid heller som modellerna vi ser har några riktiga tatueringar. Detta är en skev bild av verkligheten och många av bilderna man ser är ofta översexualiserade, vilket är egentligen störtlöjligt, då vi är intresserade av tatueringar, inget annat. Det finns andra forum för sånt.

VILKA ÄR VI SOM DRIVER DETTA?
Vi är Nathalie Dreilick och Ronja Kaos Lehtonen som driver detta. Vi är båda tatuerare och har egna företag. (QueenStreet Tattoo Nathalie Dreilicks Studio och Ronja Kaos Tattoo)
Med snarlika erfarenheter och upplevelser, vill vi lyfta och stötta våra andra systrar i branschen, tatuerare som tatuerade.

Läs mer på någon av våra sociala medier:
facebook: facebook.com/tattooqueenssweden
och på instagram: tattoo__queens

Bjud gärna in era vänner och bekanta till att stödja vårt projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up