Till salu? Beställningar?

Den senaste tiden har jag lagt krut på att rita med helt vanliga pennor på helt vanliga papper. Det är verkligen något helt annat än att sitta med en ipad. Varför? För jag saknar att rita “på riktigt”!

Jag får många frågor om mina Vikings-bilder. (Kolla under fliken “konst” och sen “teckningar/skisser” för att se bilderna, eller följ mig på sociala medier, se längre ner i inlägget för hur ni hittar mig) Först och främst vill jag säga TACK, jag är superglad att ni gillar mina bilder! Dessa är inte till salu (inte ännu i alla fall) just nu ritar jag detta för mig själv på min fritid.

Beställningar? Jag tar inga beställningar för tillfället, då jag har lite för mycket på schemat. DÄREMOT, så kommer jag troligtvis öppna upp för beställningar i sommar. Jag återkommer om priser, då jag behöver fundera lite på detta. Mina bilder på karaktärerna från Vikings (och andra liknande bilder) tar en hel del timmar att göra och jag behöver räkna på det.

Jag funderar på att göra PRINTS, alltså kopior på bilderna på högkvalitativa papper. (A3) låt mig veta om ni är intresserade av detta! Kommer inte bli lika dyra som originalen. 😉

Pssst! Fler vikingskaraktärer är på gång!

Följ mig gärna på mitt andra instagramkonto (som är fritt från tatueringar): Ronjakaos
Eller min facebooksida med enbart konst: https://www.facebook.com/ronjakaoslehtonen/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up