När ni ringer…

Till största del sker min kundkontakt på nätet, men ibland händer det att det att någon ringer till mig. När ni ringer till mig så prata alltid in ett meddelande om vad ni heter och vad det gäller (exempelvis tidsbokning) så ringer jag upp så snart jag kan.

Jag håller just nu på att undersöka saken med appar som sållar bort telefonförsäljare, då det ringer sådana dagligen till mig och de står till 99,9% av alla samtal till mig. Därför vill jag att ni pratar in ett meddelande om vad ni heter och vad det gäller. Jag har varken lust eller tid att ringa tillbaka till alla nummer som ringer till mig, för jag vill verkligen inte köpa något. Gäller det samarbeten (utan några pengar involverade) så säg det i meddelandet, så ringer jag upp så snart jag kan.

Tack så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *