Lördag 29:e januari

Vart tog hela januari vägen? Ibland går tiden lite väl snabbt. Speciellt när man har mycket att göra, vilket jag såklart är tacksam över!

Så, vad händer just nu? Jo, hemsidan är (nog) äntligen klar. Lite nya tryck finns i min shop på Spreadshirt. Det kommer ytterligare ett tryck så småningom. En konstutställning är även under planering, mer info om det kommer så fort allt är spikat och klart! Spännande va!?

Just nu är det även 6 veckors väntetid för tatuering, bokningsstopp lördagar. Jag har valt att boka 3 månader åt gången. Jag tar alltså bokningar för mars månad just nu, endast vardagar. Håll utkik i början av mars när jag öppnar upp för bokningar april-juni.

Jag har ju äntligen kommit fram till en logga, efter några år som ”logglös” (haha). Vad tycker ni om den?
Självklart designat av mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.