Nyheter inför sommaren…

Goddagens kära vänner, kunder och kanske en del ovänner!

Businessen rullar på som tusan, och jag ska erkänna att mitt företagande slår alla rekord hittills. Det är riktigt roligt och jag är tacksam att ni är så många som vill få en tid hos mig!

Som det ser ut i just denna stund, har jag någon enstaka tid kvar i juni. Sen är det ett bokningsstopp ett litet tag tills jag har planerat min sommar. Sen kommer jag att boka in juli-september. Alltså tre månader åt gången. Det är för att det inte ska bli för långa väntetider och tro det eller ej, jag vill faktiskt ha ett liv utöver mitt jobbande. 😉

Det som kommer bli nytt från och med juli, är att mina arbetsdagar kommer vara onsdag-fredag och vissa lördagar.
Mina arbetstider kommer då se ut såhär: Onsdagar 12:00-18:00, torsdagar 11:00-17:00, fredagar 12:00-18:00 och de lördagar jag jobbar, är det 12:00-15:00. Onsdagar och fredagar kan jag rucka på någon timme hit eller dit, men inte mer än så.

Följ mig gärna på mina sociala medier, där kommer jag i första hand uppdatera när man kan boka för juli-september.

Och!!! Det kommer snart ett gäng nya designs i min shop på spreadshirt!!!

// Ronja

 

2 svar på “Nyheter inför sommaren…

  1. ronjakaos säger:

   Hej Andreas!
   Jag har tider kvar i juli och någon enstaka i augusti. För tillfället kan jag inte boka in något senare i höst. Välkommen att maila mig om du vill boka tid!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.