Tider i sommar, nyheter, osv!

I maj tog jag ett beslut… jag sökte en utbildning. Vad i hela helvete, tänker ni kanske nu? Ja, jag kom fram till att jag vill prova på en grej som jag så mycket har funderat på. Så jag tog modet. Jag sökte en utbildning… och kom in. Jag har tackar ja. Den 22:a augusti börjar jag skolan. Kommer jag sluta tatuera då? Absolut inte. Men det kommer såklart bli mindre eftersom skolan är på 100%. Vad jag har sökt? En ettårig yrkesförberedande utbildning som skådespelare. Jag är otroligt glad att jag kom in! Jag sökte för att jag kände att jag har så mycket mer kreativt att ge och utvecklas inom. So here we go.

Jag vet att det florerar en del presentkort där ute också, dessa gäller i ett år, men i och med min utbildning tänkte jag faktiskt förlänga de presentkort som är sålda det här året. Jag återkommer om det, ska bara fila lite på det!

Annars?
Tider finns kvar i juli, augusti är det typ kört med. Jag vågar än så länge inte boka in något i höst, jag behöver få mitt skolschema först. Jag uppdaterar såklart så fort jag vet mer!

Ta hand om er och kom ihåg solkrämen på era tatueringar!!!

/Ronja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.