Hej då 2022, HEJ 2023!!!

OBS!!! Långt inlägg! Jag vet att det har varit lite stilla här på min hemsida på senare tid, helt ärligt, jag har bara inte haft tid att uppdatera så mycket som jag skulle vilja göra. Jag har helt enkelt fullt upp vilket är riktigt roligt!

Så, vad händer egentligen?
Som de flesta vet av er, har jag börjat studera. Jag studerar till skådespelare. En ettårig yrkesförberedande utbildning och jo, jag jobbar också! Det är dock mindre för tillfället, vilket gör det lite extra svårt nu att få tid. Jag prioriterar såklart pågående arbeten och stamkunder.

Det är snart ett år sen som jag bestämde mig för att ta tag i skådespelardrömmen. Jag är den personen som inte vill känna att jag ångrar något i mitt liv. Jag vill INTE ångra att jag INTE tog chansen. Jag gjorde det. Fick ett ryck en kväll och sökte kurser. Hittade denna utbildning som är helt ny. Sökte två dagar innan sista ansökningsdag. Fick svar samma dag. ”Du är välkommen på inträdesprov 1:a juni.” JÄÄÄVLARRRR tänkte jag… Jag hade två veckor på mig att memorera en monolog. EN MONOLOG! Fy fan vad nervös jag var. Men väl där… jag bara gjorde det. Och jag blev antagen.

Nu är jag halvvägs genom utbildningen. Så, hur går det då!?!?! Jag ska erkänna att det är lite bökigt att kombinera 100% skola och jobb. Men det jag gör är väldigt roligt så det går. Det är fantastiskt. Under min första termin har jag även hunnit med en öppen casting för statistjobb i en Netflix-serie. Jag åkte dit enbart för att öva på att gå på casting… men vet ni vad? Dom hörde av sig och ville ha med mig! Sen bestämde jag mig för att enbart fokusera på skolan… tills jag fick ett samtal från Göteborg. ”Vi hittade dig på stagepool vill väldigt gärna ha med dig som statist i vår nya serie.” Men oj… jag var tvungen att tacka ja. Vilket jag är glad för, jag syns (nog?) bra i bild och regissören var guldbaggevinnaren Gabriela Pichler. Vilken stjärna!

Inte nog med det, jag har även fått mitt första SKÅDESPELARJOBB… Även denna gång i Göteborg. Efter en lång process med många sökande så stack mina två selftapes ut. Wow! riktigt häftigt! Jag är så glad och tacksam för den här chansen!

Med andra ord, det har hänt så otroligt mycket på så kort tid och ni kommer att se på mig på TV/netflix innan jag ens har gått klart min ettåriga utbildning!!! Hollywood nästa! 😉

Ta hand om er, och hoppas ni får ett fantastiskt 2023! OCH!!! Jag ska uppdatera min hemsida med nya fräscha bilder och lite sånt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *