Lite nytt för 2023

Hej allesammans!

Det är mycket som händer i världen och priser ökar, etc. Detta innebär att även jag kommer att höja mitt timpris från och med 1/4. Jag kommer då att ta 1400kr/tim, minimumpris 1400kr. Om någon undrar hur det ser ut med tider, är jag fullbokad mars ut och har för tillfället bokningstopp. Jag kommer såklart att lägga ut på sociala medier och här i min blogg, när jag tar emot bokningar för april – juni. Jag prioriterar självklart pågående arbeten!

Jag, Nathalie och Tess kommer även att ha konstutställning det här året, men det nya för den här gången är att vi kommer hålla till i Helsingborg, i en annan lokal bara liten bit från vår studio. En liten hint är att det är något alldeles speciellt med just den här lokalen… 😉
Alltså: Långfredagen och påskafton, mellan 12:00 – 18:00 kommer vi ha konstutställning. Tre konstnärer, tre stilar. All konst är självklart till salu!

En annan riktigt rolig grej är, jag har nyligen varit i Göteborg och varit med i en reklamfilm. Jag ser verkligen fram emot att se resultatet och jag lovar, jag kommer att dela reklamfilmerna överallt så mycket jag bara kan! Med det sagt, arbetar jag nu även som frilansande skådespelare!

Ta hand om er! Vi närmar oss februari och vi ser snart våren i sikte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *