Glad sommar!

Nu är mina studier i skådespeleri slut och jag är nu även frilansande skådespelare! Mitt schema är dessutom nästan som vanligt igen (med betoning på nästan, eftersom jag även söker skådespelarjobb, store som små roller.) och ni är välkomna att boka tid! Jag är främst öppen för black & grey (realism), och mörka mönster (dark ornamental, dark lettering kan vi väl också kalla det).
Jag kan även göra en del färg, men med tanke på hur branschen ser ut i dagsläget så är det svårt med färger. Färgerna är dels mycket dyrare, (vilket jag vägrar acceptera!) och EU fortsätter att kasta skit på tatueringsbranschen genom att försöka hitta fel som inte finns. Däremot godkänner de alkohol, tobak och i vissa länder till och med droger. Men så är det och vi kämpar på ändå. Med det sagt, så har jag mindre färg än vad jag har haft tidigare och kan inte göra fullskaliga färgtatueringar. Färgdetaljer går bra däremot. Kontakta mig gärna om du har frågor kring detta eller andra funderingar.

Hur är det att tatuera sig på sommaren egentligen? Det är inga problem, det är absolut sant att bakterier frodas mer i värmen, men är man ingen stor fantast av sol och bad, då är det inga bekymmer. Som jag brukar säga: det viktigaste är att man håller sin tatuering ren! En nygjord tatuering är ett öppet sår!

Jag har tider kvar i sommar och tar bokningar för juni – augusti. Stora som små tatueringar är välkomna!

En stor makeover på min hemsida kommer även att göras nu i sommar. Om du råkar trilla in på min hemsida och ingenting fungerar, då vet ni varför!

/ Ronja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *