att tänka på

Ska du tatuera dig för första gången?
Här skriver jag lite tips på vad Du som kund ska tänka på.

  • Kom nykter och inte heller bakfull. Jag tatuerar dig inte om du är berusad eller påverkad av droger. Det är ingen idé att vara bakfull heller, det gör ofta ondare och du kan blöda mer. Vilket betyder att det inte blir en bra tatuering i slutändan.
  • Kom nyduschad med rena kläder. Inga smutsiga arbetskläder. Hygienen är av största vikt i studion.
  • Var utvilad!
  • Se till att du har ätit ordentligt innan.
  • Ta gärna med dig något med socker i, så som godis eller någon läsk. Detta är för att blodsockernivån kan få sig en chock under tiden Du blir tatuerad, vilket gör att du kan må dåligt och kanske till och med svimma.
  • Du ska vara frisk! Är du sjuk (förkyld till exempel) ska du INTE tatuera dig. Hör av dig, så bokar vi om din tid.
  • Kom på din bokade tid. Kommer du inte och jag inte har hört något från dig, tar jag ut en avgift och fakturerar dig på de antal timmar som vi har bokat.
  • Äter du några mediciner som är blodförtunnande av något slag, rådgör med din läkare först.

Har du andra funderingar? Tveka inte att höra av dig till mig, jag svarar dig så fort jag kan!