Om mig

Ronja heter jag och går under namnet “Ronja Kaos”, jag är tatuerare, illustratör, konstnär och Art Director, och finns i Helsingborg.

Början av 2013 började jag som lärling i en studio, det dröjde ungefär ett år innan jag började tatuera. Våren 2014 gjorde jag med darrande händer mitt första permanenta konstverk. Några år senare blev jag anställd i samma studio. Juni 2018 sa jag upp mig och hösten 2018 drog jag igång min egna firma. Oktober 2018 började jag flytta in mina saker hos Nathalie på Queenstreet Tattoo, och november 2018 körde jag igång.

Den första perionden kallade jag min firma för “Seashell Tattoo”, ca ett år efter min start valde jag att ändra mitt namn till “Ronja Kaos Tattoo”, med den enkla anledning att det känns bättre.

Jag gör tatueringar i både black & grey och färg. Gärna konstnärliga motiv.

Som yrkesverksam tatuerare har jag gått utbildning inom hygien hos “Tattoo & Piercing Education Scandinavia” och är även medlem i branschorganisationen SRT (Sveriges registrerade tatuerare). Se mer information om detta under “Länkar” som finns i menyn.

Mina tatueringsfärger jag använder är godkända av läkemedelsverket, och är veganska.

Utöver yrket som tatuerare, titulerar jag mig även som illustratör och Art Director. Det är främst logotyper, affischer, visitkort och liknande som jag gör. Behöver du hjälp med att designa en logga eller en affisch, hör gärna av dig. Se under information under “kontakt” för hur du kommer i kontakt med mig.

Jag är självklart godkänd för F-skattsedel.

Välkomna!

Scroll Up